Home

Logo

Sponzori

Grad Slunj

Šumarija Slunj

Quantus d.o.o. vl. Dražen Vuković

Telenerg d.d

EUROHERC OSIGURANJE

Turistička zajednica Slunj

Komunalac d.o.o Slunj

Radio Slunj

Dom zdravlja Slunj

HEP Slunj

Hrvatske Ceste Karlovac

Restoran SEDRA

DVD Slunj

G.Z.P.P Slunj

Obrt za prijevoz Gračan

Obrt za pružanje usluga strojevima Slavko kovačević

Građevinski obrt Špelić Nikola

Trgovački obrt Dado, vl. Davor Močilac

TERMOIN Gospić vl.Josip Kotić

Ugostiteljski obrt Pino

Ugostiteljski obrt Petro

Rock Caffe Slunj

Pekara Park Slunj

ŠTUKA-PROMŠt

Sobe Magdić Ane

UO KOLIĆ vl.Katica Kolić

Crnković d.o.o

Restoran Grand  

Pilana Rakovica vl.Adolf Krizmanić

Caffe bar RENDULIĆ

JAPA

 

Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima na nesebičnoj pomoći koju su nam pružili

O nama

U ljeto 2007 godine  nakon duge i  naporne enduro vožnje po dolinama  i padinama  brda Lađevačke Glavice i okolice Slunja, zastali smo  na  mjestu zvanom Grabarje u neposrednoj blizini Slunja da bi se odmorili i osvježili. Odmor je bio na već tradicionalnom mjestu, u hladovini  jedne breze na uzvisini s koje se proteže prekrasan pogled na Slunj i okolicu. Tijekom odmora uvijek su se ponavljale uobičajne zezancije i rasprave; tko je kako vozio  tijekom enduro vožnje,  te stalne teme vezane uz motore i motocross. Uvidjevši teren ispred sebe nametnula se tema izrade motocross staze. Saznavši da se radi o državnom zemljištu uz puno volje i truda počeli su i prvi koraci u izradi staze koji su doprinjeli čestim druženjima i novim idejama.

Tijekom odmora od napornih ali rado odrađivanih radnih akcija na motocross stazi uz nezaobilaznu čašu osvježenja  pala je još jedna briljantna ideja  „Da osnujemo moto klub“ , tada jos nismo znali  točno ime ali  ideja je bila u zraku.  

Nakon nekoliko mjeseci razrade i konstruktivnih razgovora,nagovora,dobronamjernih prijetnji i ucjena, dogovorili smo se sa 5 glasova  za  i 3 glasa protiv da se klub zove  MK POSKOK SLUNJ . 

Zašto ime MK Poskok Slunj?

Između nekoliko prijedloga ime Poskok se nametnulo jer je područje Slunja poznato kao mjesto gdje zmija Poskok ima najači otrov u RH, ujedno ime Poskok je bilo logično ime kao poveznica i zamisao ka okupljanju svih zaljubljenika u: motore,moto sport, moto druženja, te samim tim ime je trebalo poslužiti i kao poveznica  svih  zaljubljenika u motore s područja Slunja, Rakovice, Cetingrada. 

Nakon nekoliko mjeseci  napornog rada koji je prošao izmedju uređenja staze i pisanja statuta  dana 20.10.2007g  održana je  osnivačka skupština u Caffe baru Tin, i osnovan je MK Poskok Slunj

MK Poskok Slunj okuplja vozače motora i  zaljubljenike u motore i moto sport, te tradicionalno od 2008 godine uspješno organiziramo revijalne motocross utrke i održavamo motosusrete, bilo kao takmičari ili kao gosti vrlo često posjećujemo i druga natjecanja i druženja vezana za motore i motosport.ZAHVALNICE      

Kako do nas ?  KARTA

Nešto više o izgledu i karakteristikama motocross staze možete saznati OVDJE

STATUT KLUBA

 

PRISTUPNICA ZA KLUB

 

 

Naš OIB: 70791935287

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Milan Lesar, predsjednik - 098 446-992

Nikola Videkić, dopredsjednik - 098 184-0123