O nama

U ljeto 2007 godine  nakon duge i  naporne enduro vožnje po dolinama  i padinama  brda Lađevačke Glavice i okolice Slunja, zastali smo  na  mjestu zvanom Grabarje u neposrednoj blizini Slunja da bi se odmorili i osvježili. Odmor je bio na već tradicionalnom mjestu, u hladovini  jedne breze na uzvisini s koje se proteže prekrasan pogled na Slunj i okolicu. Tijekom odmora uvijek su se ponavljale uobičajne zezancije i rasprave; tko je kako vozio  tijekom enduro vožnje,  te stalne teme vezane uz motore i motocross. Uvidjevši teren ispred sebe nametnula se tema izrade motocross staze. Saznavši da se radi o državnom zemljištu uz puno volje i truda počeli su i prvi koraci u izradi staze koji su doprinjeli čestim druženjima i novim idejama.

Tijekom odmora od napornih ali rado odrađivanih radnih akcija na motocross stazi uz nezaobilaznu čašu osvježenja  pala je još jedna briljantna ideja  „Da osnujemo moto klub“ , tada jos nismo znali  točno ime ali  ideja je bila u zraku.  

Nakon nekoliko mjeseci razrade i konstruktivnih razgovora,nagovora,dobronamjernih prijetnji i ucjena, dogovorili smo se sa 5 glasova  za  i 3 glasa protiv da se klub zove  MK POSKOK SLUNJ . 

Zašto ime MK Poskok Slunj?

Između nekoliko prijedloga ime Poskok se nametnulo jer je područje Slunja poznato kao mjesto gdje zmija Poskok ima najači otrov u RH, ujedno ime Poskok je bilo logično ime kao poveznica i zamisao ka okupljanju svih zaljubljenika u: motore,moto sport, moto druženja, te samim tim ime je trebalo poslužiti i kao poveznica  svih  zaljubljenika u motore s područja Slunja, Rakovice, Cetingrada. 

Nakon nekoliko mjeseci  napornog rada koji je prošao izmedju uređenja staze i pisanja statuta  dana 20.10.2007g  održana je  osnivačka skupština u Caffe baru Tin, i osnovan je MK Poskok Slunj

MK Poskok Slunj okuplja vozače motora i  zaljubljenike u motore i moto sport, te tradicionalno od 2008 godine uspješno organiziramo revijalne motocross utrke i održavamo motosusrete, bilo kao takmičari ili kao gosti vrlo često posjećujemo i druga natjecanja i druženja vezana za motore i motosport.ZAHVALNICE      

Kako do nas ?  KARTA

Nešto više o izgledu i karakteristikama motocross staze možete saznati OVDJE

STATUT KLUBA

 

PRISTUPNICA ZA KLUB

 

 

Naš OIB: 70791935287

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Milan Lesar, predsjednik - 098 446-992

Nikola Videkić, dopredsjednik - 098 184-0123